Politicienii din Satu Mare au ieșit la vot

Primarul orașului și membrii partidelor din Satu Mare și-au  petrecut duminica în secțiile de votare.

Oamnii politici au luat cu asalt secțiile de votare în ziua alegerilor  prezidențiale. Fiecare declară că a votat pentru o Românie mai bună din punctual lor de vedere. Kereskenyi Gabor, primarul orașului Satu Mare, a fost însoțit de fiica sa la secția de votare și în același timp a fost ”ajutat” de aceasta să pună buletinul de vot în urnă.

”Am votat astăzi pentru respect și pentru o Românie care să fie respectată și care își respect proprii cetățeni.” a declarat primarul la ieșirea din unitatea de învățământ.

Gabriel Leș, membru PSD, a fost însoțit la rândul lui de copii săi în ziua voturilor. Acesta afirmă că a votat cu inima și a votat pentru copii acestei țări. Romeo Nicoară, membru PNL, susține faptul că de această dată nu a votat cu speranță ci cu certitudine ”sunt sigur că președintele ales va fi garantul normalității, al transparenței și al unei Românii mai bune.”

O surpriză pentru doamnele din secțiile de votare a fost gestul fostului președinte al Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef. Acesta a împărțit flori, iar apoi a declarat ”Am votat pentru ca în sfârșit să avem un președinte care ne va reprezenta pe fiecare dintre noi.”

Sursa: Pixabay

Bence Petra

Lasă un răspuns