Lansare de carte la Bucuresti

Multi stiu , putini cunosc , si noi , colegii, am aflat abia dupa ce a aparut cartea … V-ati prins , e vorba de o noua generatie de scriitori si poeti in tara noastra. La editia cu numarul 25 a Targului International de Carte Gaudeamus, desfasurat la Bucuresti, in perioada 14-18 noiembrie 2018, tanara, dar energica poeta satmareanca  Corina Finta a lansat volumul de poezii „altfel” „Punctul din mintea furtunii”.

Lansarea inedita,la care a participat un public numeros, s-a incheiat cu lectura catorva poezii antrenante din prezentul volum si cu o sesiune de autografe.

.Autoarea scrie de cativa ani, dar abia in primavara acestui an a hotarat ca a venit momentul ca poeziile sale sa fie publicate.Astfel, a fost  foarte surprinsa sa constate ca ceea ce a inceput ca o pasiune, un vis, s-a transformat in realitate.Autoarea ne-a mai declarat ca simte ca a intrat intr-o familie, unde autorii Editurii Berg se sustin reciproc.

Corina Finta a realizat  si  imaginile care au sustinut lansarea romanului “ Origami: omul de hartie”, de Leila Sandra Coroian, care a avut lansarea in cadrul aceleiasi manifestari.

Datorita modului in care au fost primite de catre public, poeta a promis ca va reveni curand cu o alta placheta de versuri.

 

Lasă un răspuns